Skip to content

ONS VERHAAL

Ons Verhaal....

doel icon2
Onze winkel heeft als hoofddoel leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een vertrouwde, levensechte omgeving voorbereiden voor een baan in de horeca of retail in Capelle aan den IJssel.

Met andere woorden: in een veilige, maar levensechte omgeving leren met als resultaat een baan!

hand-shake-icon
Het Meesterwerk streeft er naar om zoveel mogelijk partners met “een verhaal” te verbinden.

Partners die vanuit hun product of dienst een bijdrage leveren in het sociaal welzijn van de maatschappij. Partners waarmee Het Meesterwerk een langdurige relatie aangaat waardoor er voor beide partijen een belangrijke en stabiele samenwerking ontstaat.

 

 

 

 

Partners

Over Blooming Bakery
Bij Blooming Bakery jagen we dromen na, werken we aan ambities en zetten we in op persoonlijke groei.
Dat proef je in onze taarten. Die zijn vers, ambachtelijk en met liefde gemaakt.
Deze sociale onderneming wordt gerund door slachtoffers van geweld en studenten. Samen werken zij aan een positieve toekomst
 
 

Zuivere koffie

SOCOCO schenkt (h)eerlijke koffie. Op deze manier verbindt SOCOCO elke sociale schakel in de koffieketen, van verbouwers tot branders. Genieten van deze verbondenheid is onze missie. Alle schakels aan tafel is wat je proeft met SOCOCO koffie. In gelijkwaardigheid.

 

SOCOCO wil met (h)eerlijke koffie de wereld mooier kleuren. Samen, met elkaar. Voor SOCOCO is het belangrijk dat iedereen in de keten een eerlijke boterham kan verdienen. Ook in  Nederland trekken we deze bedrijfsfilosofie door en daarom biedt SOCOCO ook leer-/werktrajecten voor ambitieuze mensen die een kans en een extra steuntje in de rug verdienen.

Zij helpen ons bij het verpakken, de distributie en bijvoorbeeld ook bij het bereiden van de bonen bij u op de werkvloer.

 

WijkOverlegPlatform (WOP) Capelle aan den IJssel

Alle 7 Capelse wijken hebben een Wijkoverlegplatform (WOP). In een WOP werken bewoners, gemeente en vertegenwoordigers van instanties in de wijk zoals Stichting Welzijn Capelle, Havensteder en de politie samen aan een prettige wijk.

Een WOP komt 4 keer per jaar bij elkaar. Deze bijeenkomsten zijn openbaar. U bent van harte welkom.

Budget voor wijkleefbaarheid
Elk WOP heeft een zogenaamd ‘wijkleefbaarheidsbudget’. Dit geld zet een WOP in om de wijk te verbeteren en de bewoners met elkaar te verbinden. Zo worden in veel wijken straat/buurtbarbecues gegeven en activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

home-featured-image
home-featured-image

Sinds2022

Sinds2022