Skip to content

BEDRIJFSLEIDER

Functiebeschrijving

Bedrijfsleider Het Meesterwerk

Wat doet de Bedrijfsleider bij Het Meesterwerk?

Verantwoordelijkheid

De winkelmanager heeft een dubbele verantwoordelijkheid t.a.v. de winkel.

Enerzijds werkt hij/zij samen met de assistent winkelmanager om van de winkel een commercieel succes te maken en is verantwoordelijk voor de verkoopresultaten.

Anderzijds werkt hij/zij samen met docenten van Accent Praktijkonderwijs om leerlingen van de school in de praktijk het Retail vak te leren. De docenten hebben hierin eindverantwoordelijkheid voor de leerlingen.

Taken en competenties

Algemeen

T.a.v. de winkel zijn de volgende taken te doen

T.a.v. het begeleiden van leerlingen

Niveau

Vacature
Bedrijfsleider 3 / 4 dagen

Gezocht! Bedrijfsleider Het Meesterwerk 3 / 4 dagen

Het Meesterwerk wil: ervoor zorgen dat er voor zowel jongeren als volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek is waar in de echte wereld, levensecht geleerd kan worden en waar jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking opgeleid kunnen worden tot volwaardige burgers en deelnemers van de maatschappij. Juist de mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben, de mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is om een onderdeel van een samenleving te zijn. Voor hen willen we een plek creëren waar ze gezien worden, waar ze mogen leren en hun talenten kunnen ontplooien. Een plek waar onderwijs, bedrijfsleven en overheid een geïntegreerd geheel vormen en waar alle expertise samenkomt om ook de meest kwetsbare deelnemers aan onze maatschappij zo zelfstandig en vaardig mogelijk te maken.

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou:

Wat bieden wij?

Solliciteer direct
Stuur je sollicitatie brief en CV naar het volgende emailadres info@hetmeesterwerk.com